5 Motive Pentru Care Website-ul Tău Ar Trebui Fie Construit Cu Wordpress

5 Motive Pentru Care Website-ul Tău Ar Trebui Să Fie Construit Cu WordPress

Aproximativ 43% din toate site-urile web din lume sunt construite cu WordPress sau mai bine zis, peste 455 de milioane de site-uri web din aproximativ 1,3 miliarde.

  Când vine vorba de website-uri, există o mulțime de factori diferiți pe care trebuie să îi iei în considerare. La urma urmei, dacă site-ul tău web nu este ușor de accesat și utilizat, atunci s-ar putea la fel de bine să nu ai unul.

  Majoritatea oamenilor nu știu acest lucru, dar aproximativ 43% din toate site-urile web din lume sunt construite cu WordPress sau mai bine zis, peste 455 de milioane de site-uri web din aproximativ 1,3 miliarde. Cu alte cuvinte, aproape jumătate din site-urile existente rulează pe o temă WordPress.

Înainte de toate - Ce este WordPress ?

  WordPress este un CMS (Content Management System) gratuit și open-source, scris în PHP, care utilizează o bază de date MySQL. Sau în termeni non-tehnici, WordPress este o platformă gratuită de creare website-uri, potrivită pentru toți cei care doresc să creeze unul. Chiar și pentru cei care nu cunosc un limbaj de programare.

  WordPress este o platformă potrivită pentru o gamă variată de website-uri, cum ar fi: blog-uri, comerț electronic, website-uri de prezentare și portofolii. Acestea sunt doar câteva dintre site-urile web pe care le puteți construi cu WordPress.

  Deoarece a fost creat având în vedere uzabilitatea și versatilitatea, WordPress este o alegere excelentă atât pentru website-urile mari, cât și pentru cele mici.

Să explorăm cele 5 motive pentru care website-ul tău ar trebui să fie construit cu WordPress

      WordPress este ușor de utilizat

  Când utilizați pentru prima dată WordPress, este posibil să descoperiți că este puțin „diferit” față de alte CMS-uri (Content Management Systems) cu care ați putea fi obișnuit. Acest lucru nu reprezintă un impediment având in vedere că WordPress este construit pentru a se integra perfect cu site-ul tău web, deci face lucrurile mult mai ușoare. 

  De exemplu, WordPress are un sistem de publicare încorporat care îți permite să creezi cu ușurință pagini noi, postări și imagini. Apoi, poți publica conținut nou pe site-ul tău aproape la fel de repede pe cât îl poți scrie. WordPress este de asemenea, foarte ușor de personalizat, astfel încât să îl poți face să arate așa cum dorești. 

  Deși WordPress nu este chiar un program dificil de utilizat, este puțin diferit de majoritatea celorlalte. Acesta este motivul pentru care unii utilizatori ar putea avea dificultăți în a începe.

      WordPress este disponibil pe scară largă

  Următorul lucru pe care ar trebui să-l știi despre WordPress este că se poate găsi  pe o mare varietate de servicii de găzduire (hosting). Aceasta înseamnă că poți utiliza WordPress pe aproape orice serviciu de hosting.

  Lucrul grozav este că poți alege  planul de hosting care se potrivește cel mai bine bugetului tău. Toate au caracteristici, costuri și opțiuni de asistență diferite, astfel încât să poți alege cea mai bună opțiune pentru afacerea ta.

  Unul dintre principalele motive pentru care WordPress este atât de disponibil ar fi faptul că este gratuit de utilizat. Acest lucru ușureaza procesul creeări propriului website și, de asemenea, este motivul pentru care WordPress este încă unul dintre cele mai populare sisteme de gestionare a conținutului.

      WordPress are documentație excelentă și suport comunitar

  Un alt lucru grozav pe care îl vei găsi cu WordPress este că vine cu documentație excelentă și suport din partea comunitații.

  WordPress este dezvoltat de o echipă care a publicat o mulțime de resurse de-a lungul anilor. Aceasta înseamnă că poți învăța o mulțime despre utilizarea acestuia. De fapt, cei care sunt interesați să învețe despre WordPress vor descoperi adesea că este mai ușor de învățat decât aproape orice alt CMS.

  Acest lucru se datorează faptului că WordPress există de mult timp și există mii de oameni care sunt dispuși să te ajute.

      WordPress are o mare varietate de teme, plugin-uri și constructori de site-uri web

  După cum am menționat mai sus, există o mulțime de motive diferite pentru care ar trebui să faci din WordPress baza site-ului tău. 

  Unul dintre cele mai bune lucruri despre WordPress, totuși, este că are o mare varietate de teme, plugin-uri interesante și creatori de site-uri web (website builders), cum ar fi Elementor, Wp Bakery și altele.

      WordPress are un SEO excelent integrat

  Ultimul lucru pe care trebuie să-l știți despre WordPress este că are un SEO excelent de la început. Cu alte cuvinte, WordPress a fost optimizat de-a lungul anilor pentru a face cât mai ușor posibil clasarea pentru o mulțime de cuvinte cheie diferite. 

  Aceasta înseamnă că site-ul tău se va clasa pentru o mulțime de termeni diferiți care au legătură cu serviciile și/sau produsele tale.

Concluzie

  Când vine vorba de alegerea pe care CMS (Content Management System) va rula site-ul tău, nu există nicio îndoială că WordPress este una dintre cele mai bune opțiuni. Există de mult timp, are o mulțime de caracteristici excelente și vine cu un SEO excelent încorporat. Dacă doresti sa ai un website de succes, atunci ar trebui să iei in considerare crearea acestuia pe WordPress.

  Noi, cei de la 12 Designs Lab, știm că este nevoie de ceva timp pentru a construi un site web și de mult timp și efort pentru a construi un site web de calitate. De aceea, putem crea un website de calitate  la un pret avantajos pentru afacerea ta, iar tu poți sa te concentrezi pe a face ceea ce faci cel mai bine, adică sa te asiguri că afacerea ta prosperă.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Folosind acest website esti de acord cu politica noastra cookie.