Ani Răzvan – Personal Trainer

A top browser bar for a website
A top browser bar for a website
Despre Acest Proiect

Am reconstruit de la 0 acest website pentru Ani Răzvan. Și-a dorit un website nou, modern și care conțină informațiile necesare pentru potențialii clienți

Acest website conține o pagină în care este prezentată experiența antrenorului prin numărul de certificate obținute pentru diferite metode de antrenament (TRX, Gun-eX, Power Bands etc.) 

O altă pagină importantă este cea cu programele de antrenament, în care se prezinte specializările acestuia și ofertele de preț.

Pentru final am păstrat pagina de rezultate în care sunt evidențiate pozele cu rezultatele obținute de clienții antrenorului. 

Caracteristici De Bază
5 Pagini
Acest website conține 5 pagini în care se găsesc toate informațiile necesare potențialilor clienți ai lui Ani Răzvan.
Calculator IMC (Indice De Masă Corporală)
Am folosit pe pagina principală un calculator IMC (Indice De Masă Corporală) pentru ca vizitatorii să își poată calcula indicele și să vadă în tabelul de lângă unde se clasează.
Viteză Mare & Optimizare
O bună utilizare este asigurată prin optimizarea corectă a imaginilor, videoclipurilor și a restului conținutului inclus.
Optimizare SEO
Site-urile noastre web includ integrarea pe Google & Bing , Google Analytics, Google My Business și alte detalii SEO importante pentru afacerea ta.
Design Optimizat
Am conceput website-urile pentru a oferi o experiență excelentă pe fiecare dispozitiv: desktop, tabletă și telefon mobil.
Animații & Efecte
Am folosit multiple efecte și animații pentru a evidenția conținutul într-un mod unic și inovator.

Folosind acest website esti de acord cu politica noastra cookie.