Build Group Firmă De Construcții

A top browser bar for a website
Despre Acest Proiect

Acest website a fost realizat într-un mod simplu, dar eficient, potrivit unei firme de construcții care dorește își prezinte cele mai recente proiecte, domeniul de specializare și detalii importante despre companie.

Site-ul web include pagini glisante, pagini de prezentare a proiectelor, portofoliul, articole de știri, testimoniale, o harta cu locația sediului și multe altele.

Caracteristici De Bază
Pagini Multiple
Acest proiect conține peste 10 pagini, inclusiv paginile de proiect individuale, articole de știri, pagină de contact și Pagină 404.
Portofoliul Comapaniei
Pe lângă crearea de pagini individuale pentru fiecare proiect, am creat un portofoliu în care clienții pot selecta ce tip de proiect preferă să vadă (Industrial, Comercial, Rezidențial).
Viteză Mare & Optimizare
O bună utilizare este asigurată prin optimizarea corectă a imaginilor, videoclipurilor și a restului conținutului inclus.
Optimizare SEO
Site-urile noastre web includ integrarea pe Google & Bing , Google Analytics, Google My Business și alte detalii SEO importante pentru afacerea ta.
Design Optimizat
Am conceput website-urile pentru a oferi o experiență excelentă pe fiecare dispozitiv: desktop, tabletă și telefon mobil.
Animații & Efecte
Am folosit multiple efecte și animații pentru a evidenția conținutul într-un mod unic și inovator.

Folosind acest website esti de acord cu politica noastra cookie.